Paviljoen Buiten

Buiten heeft veel meer
 

Pannenkoekenrestaurant


Langs de rand van het wandelgebied ligt het prachtige stekje Paviljoen Buiten. Het rustieke gebouw met meerdere zalen  is uit natuurlijke  en hernieuwbare materialen opgetrokken. En heeft door de ligging aan de Kromme Rijn een uniek uitzicht en sfeer.


De terrassen aan het water geven ieder seizoen weer iets nieuws aan kleur ,geur  en inspiratie. Het privé strandje en vissers chalet geven nog meer het gevoel dat u er even helemaal tussen uit bent.U kunt hier ontspannen lunchen of genieten van (h)eerlijke kop koffie.

Pannenkoekenrestaurant Paviljoen Buiten heeft niet alleen heerlijke pannenkoeken,maar ook heerlijke maaltijdsalades en beefburgers .Ons restaurant heeft een lunchkaart die seizoensgebonden is en wij bereiden onze producten met zorg en liefde. Van onze leveranciers verwachte wij de zelfde inzet en passie .


De speeltuin naast het restaurant  is een leuke plek voor kinderen om even lekker Buiten te spelen, dit terwijl de opa’s, oma’s, papa’s en mama’s genieten in het restaurant of op het terras!


Wij zijn er trots op om u in dit prachtige Odijkse Landschap te ontvangen, de plek waar  de rivier de Kromme Rijn door het hart van Nederland heen stroomt langs schilderachtige vergezichten, kastelen ,bossen en paden. De ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in de Buiten lucht. 


Bent u nieuwsgierig naar onze menukaart?  

klik hier om naar het menukaart te gaan.